Vikavirtasuojakytkin + energiamittari + ylijännitesuoja koteloituna 3-vaiheiselle latauslaitteelle

Vikavirtasuojakytkin, energiamittari ja ylijännitesuoja koteloituna.

Vikavirtasuojakytkimen (vvsk) tehtävä on suojata latauslaitteen käyttäjiä vaarallisilta sähköiskuilta ja estää tulipaloja. Vikavirtasuoja on pakollinen ja sen toiminta tulee testata vähintään kaksi kertaa vuodessa. Vvsk asennetaan tapauskohtaisesti sähkökeskukseen, laitteeseen tai laitteen viereen koteloituna. 

Energiamittarilla mitataan sähköenergian kulutuksen määrää. Sillä pystytään määrittämään todellinen latauslaitteen sähkönkulutus esimerkiksi laskutusta varten. Energiamittarista on hyötyä erityisesti latauslaitteissa, jotka on asennettu taloyhtiöihin, pysäköintialueille tai jos halutaan todentaa auton lataamiseen kulutettu sähköenergia verotusta varten. 

Ylijännitesuoja on hyvä laittaa asennuksiin, jotka ovat ilmalinjasyöttöjen varassa. Se suojaa ylijännitepiikeiltä, esimerkiksi salamaniskuilta. 

Pinta-asennuskoteloon asennettuina vikavirtasuojakytkin, energiamittari ja ylijännitesuoja ovat kätevästi rinnakkain. Kojeet koteloituna voidaan asentaa sähkökeskuksen tai latauslaitteen viereen. Moduulikotelo on halogeeniton ja silikooniton. 

480,00 / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl

Vikavirtasuojakytkin ja energiamittari koteloituna
Vikavirtasuojakytkin on ABB Pj-koje.
Energiamittari EQ - 40A 400VAC, ABB Pj-koje
Ylijännitesuoja on SurgeGuard Monobolic II 15 / 230 C
Moduulikotelo pinta ENYBOARD - KV 1512, IP54, 400Vac -Hensel


Tämä tuotepaketti voidaan asentaa sähkökeskuksen tai latauslaitteen viereen. Tämä paketti on sopiva 3-vaiheisille latauslaitteille, kuten: ABL Sursum ja KEBA.